Verzekeringen

Veel mensen hebben een verzekering voor de kosten van een uitvaart afgesloten. Er zijn diverse verzekeraars, vaak hebben zij naast dat zij een verzekeringen aanbieden ook een uitvaartverzorgingsservice.

Over het algemeen zijn er twee soorten verzekeringen, de naturapolis en een kapitaalpolis.

Naturapolis

De natura polis keert de waarde in diensten en producten uit. Deze polis kunt u echter wel in geld laten uitkeren. Het bedrag is dan wat lager dan de waarde van de door de verzekeraar aangeboden diensten. Echter door mijn wijze van werken en lage overhead is het voor mij mogelijk om binnen deze kosten te blijven en een zeer goed vergelijk te maken met het gebodene. Het loont zeker om deze polis te vergelijken met mijn offerte.

Wellicht heerst de mening dat je met een naturapolis geen keuze hebt bij welke uitvaartverzorger je terecht kan. Dit is zeker niet het geval. U heeft de keuze en ik kan u van dienst zijn, ook bij een naturapolis.

Kapitaalpolis

Een kapitaalpolis keert het verzekerde bedrag uit. Met dit bedrag kunt u de nota van de uitvaartverzorger die u  gekozen hebt voldoen. 

Vrije keuze

In beide gevallen kunt u zelf de keuze maken naar welke uitvaaronderneming u wil gaan. U bent altijd vrij in de keuze.

Door mijn wijze van werken is het zeker de moeite waard om mijn offerte te vergelijken met de polis of diensten van de verzekeraar.

De aanvraag van een offerte is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Peter de Lange

Peter de Lange
Uitvaartverzorger

06 17 37 09 95
Stuur een email
LinkedIn

Top