Gemeentelijke Uitvaarten

Een aantal keer per jaar overlijdt er in de gemeente Deventer iemand die geen familie of nabestaanden heeft. Of de familie en nabestaanden hebben geen geld om de uitvaart te verzorgen. In deze situatie zal de gemeente Deventer de uitvaart laten verzorgen.

Hiervoor schakelt de gemeente de ondernemingen Defunus Uitvaartzorg en Peter de Lange uitvaartzorg in. Dat wij samen met Wim Spaans van Defunus Uitvaartzorg deze uitvaarten mogen verzorgen is de uitkomst van een aanbestdingsprocedure. Wij zijn trots en dankbaar dat wij op deze manier al onze kennis en kunde mogen inzetten bij het begeleiden van het afscheid en voor een waardige uitvaart kunnen zorgen.

Respectvolle uitvaart

Een uitvaart die via de gemeente wordt verzorgd heeft een beperkt budget. Toch kan er op respectvolle wijze afscheid genomen worden. Altijd is er de mogelijkheid een plechtigheid te houden met muziek en enkele woorden die aansluiten op de persoon van de overledene. De familie en de nabestaanden worden altijd in de gelegenheid gesteld om een plechtigheid te houden en op waardige wijze hun laatste eer te bewijzen.

Meer informatie 

Gemeentelijke uitvaarten Deventer

Peter de Lange

Peter de Lange
Uitvaartverzorger

06 17 37 09 95
Stuur een email
LinkedIn

Top